Звездите от "Бързи и яростни 6" нарушиха традициите и преминаха по син килим за световната премиера на филма в Лондон

Сред „гостите“ на събитието бяха и колите от автентичния автосалон на продукцията

Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез бяха начело на бляскавия екип, който представи най-новия филм от блокбастър поредицата „Бързи и яростни“. Четвъртото попълнение в основния състав – Дуейн „Скалата“ Джонсън – не успя да се присъедини към вечерното шоу, но ще го видим съвсем скоро на голям екран в образа на агент Хобс. На събитието за скоростното изживяване "Бързи и яростни 6" присъстваха познатите лица от предишните филми Джордана Брюстър, Тайърс Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис и Елза Патаки. Редом до тях се наредиха и новите попълнения в семейството Люк Еванс („Тримата мускетари“) и Джина Карано („Мокри поръчки“).
„Това е най-грандиозната и впечатляваща премиера на филм от поредицата „Бързи и яростни“, на която някога съм присъствал“, коментира Вин Дизел по време на събитието. „Аз и екипът се чувстваме изключително удовлетворени. Тук сме заради феновете. Когато започвахме, не сме си и помисляли, че ще направим цели шест филма“, допълва още 45-годишният актьор, който се завръща в емблематичната си роля на уличния състезател и издирван беглец Доминик Торето.
Режисьорът Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти пореден филм от продукцията споделя, че Вин Дизел има ценен принос по отношение на създаването на поредицата и че е обсъждал с него по цели дни „всеки детайл около филма“.
Голяма част от сцените в "Бързи и яростни 6" са заснети във Великобритания, където в бясна надпревара се включват не само бързи коли, но и танкове и самолети. Зрителите ще имат възможността да видят по-зрелищни от всякога състезания и каскади, движещи се на ръба между реалността и невъзможното. За да пресъздаде високооктановата атмосфера от филма, екипът на продукцията „тунингова“ лондонския Empire Leicester Square, където се проведе премиерата. Едно от ключовите места в столицата на Великобритания беше „обзаведено“ с част от представителите на автопарка във филма, които ще видим в киносалоните след броени седмици.
"Бързи и яростни 6" идва в кината и IMAX у нас в деня на световната си премиера – 24 май 2013 година. Актуална информация за продукцията можете да откриете на официалната българска страница на поредицата във Facebook: www.Facebook.com/BurziIyarostni

Сподели в: