За първи път кабаре в София

3 месеца подготовка бе нужна, за да има София своето първо оригинално кабаретно шоу. Красиви танцьорки, музика на живо, певици, истински мим, учил се при Марсел Марсо – това е атмосферата на най-новото шоу, което може да видите в Sofia live club.

На 3 март бе премиерата на лъскавото шоу “HOT HEELS – the first original cabaret ”.

Събрани в едно, могат да бъдат видени финесът на балерините от „Lido”, хореографията на „Moulin Rouge” и изваяните форми от „Crazy Horse”, напомнящи за шоугърлите от старите ленти.

Грандиозният спектакъл е наслада на всички сетива: подобаваща сцена; модерна, светлинна технология,четири метрова LED стена, красиви тела и неповторими изпълнения,спиращи дъха.

Музикалното трио: Минко Ламбов-пиано, Георги Георгиев-барабани, Борис Таслев-бас и айдълките Пламена и Деница очароват публиката с изненадващи аранжименти  на световноизвестни мелодии.

Специално за премиерата на “HOT HEELS – the first original cabaret” пристигна Емилиан Цанков, завършил Академията по пантомима на Марсел Марсо, по късно негов асистент и по настоящем звезда в “Lido”. Той изпълни пред публиката два уникални магически номера. Единият от тях -JEROME MURAT, е в топ 3 на световните Магически изпълнения.

Шампанското на звездите Moet & Chandon , което през янури 2010г. за деветнадесети пореден път беше официалното шампанско на  годишния филмов фестивал „Златния глобус” в Лос Анджелис, както и винените еликсири на Катаржина Естейт повишиха градуса на емоцията и прибавиха изискан стил на вечерта.

Сподели в: