За първи път в България – топ рекламисти и пътуваща изложба на Световния клуб на арт директорите

Плеяда от световни имена в областта на криейтива, графичния дизайн и визуалните изкуства събира Фестивалът на рекламодателя AD MALL, който ще се проведе от 5 до 8 ноември 2008 г. в Интер Експо и Конгресен Център – София. Едни от най-добрите американски рекламисти ще запознаят публиката с най-добрите ПР практики, модели на комуникация и ефективни кампании.

Сред тях са ПР гуруто Саманта Дидженаро, която в специална лекция и уъркшоп ще представи най-добрите ПР кампании, Тод Грант – креативен директор, работил за Адидас и Боинг и накарал Америка да пие мляко и бира, Ричард Уайлд – директор на училището по визуални изкуства в Ню Йорк, дало най-добрите рекламисти на Америка, и най-търсеният и най-високо платен в момента фотограф в Европа – Стефано Опо, който ще снима пред публика в двудневно шоу.

Паралелно с това първо по рода си у нас събитие се провежда  Expo Print & Imaging , организирана от Агенция Булгарреклама в партньорство със списание Sign Cafe.

В два изложбени павилиона на площ от 3500 кв.м са представени компании от България, Италия, Чехия, Турция, Австрия, Швейцария, Германия и др.

Рекламните специалисти могат да се запознаят с най-новото при дигиталните производствени преси и довършителни устройства в областта на Graphic Arts решенията. Представени са редица новости за професионалистите в областта на фотографията –  fine-art и фото печат, висок клас фотоапарати, камери, дигитални гърбове, системи за фотостудиа и извънстудийна фотография, “свръхзвукови” фотобанки, филмови процесори, дигитални рамки и много други.

За първи път в страната е гостуващата изложба с принтове на световната организация Клуб на арт директорите. Селекцията включва 163 предложения на най-добрите дизайнери от цял свят за 2007 г. и 2008 г. Срещата с творчеството на отличените автори неминуемо ще обогати впечатленията и ще даде импулс на работещите в областта на рекламата, изкуството, дизайна и визуалните комуникации.
     
За повече информация: www.adcglobal.org

Сподели в: