За втори път издадоха "Безкрайна нощ" от Мартин Ралчевски

Направиха втори тираж на „Безкрайна нощ“ на Мартин Ралчевски. Книгата вече е налична на щанда на издателство "Сиела" на Коледния панаир на книгата в НДК, ет.3, щанд 339.

„Безкрайна нощ“ е първият роман на Мартин Ралчевски. След него той написва: „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“ (предложен за роман на годината 2013) и наскоро: „Измама“. Читателския интерес към първата книга на Ралчевски, обаче остава най-голям. Поради това ИК „Сиела“ тези дни преиздаде книгата.

Някои от отзивите:
Безкрайна нощ е изключително талантливо написан и увлекателен роман, в който Мартин Ралчевски ни тласва в преследване на привидно непостижимото щастие. Роман, напомнящ ни да се вгледаме в самите себе си и в мечтите си, скрити в дълбините на душите ни. Авторът ни среща с персонаж, изживял материална задоволеност, недоимък, отчаяние, любов, изгубил себе си в мътния водовъртеж на повтарящото се ежедневие. Но през цялото му преследване на щастието не го оставя надеждата за чудо. Срещите с различни хора и тяхната житейска философия изпълват живота му със съдържание и го правят много по-мъдър. Все пак безкрайната нощ свършва там, където започва просветлението…. „Имай смелостта да приемеш мечтите си насериозно и ще направиш чудеса!“ е едно от директните послания на автора.
Йорданка Василева, „Хеликон“, Стара Загора

Наистина завиждам на читателя, че тепърпва ще я чете! Когато получих ръкописа и го прочетох, бях потресен – от идеята, реализацията, дълбочината и таланта на Мартин. Това е един от най-добрите ръкописи, които съм чел – оригинален, завършен и смазащ. Със сигурност българската литературна сцена вече има още един силен и ярък глас.
Светлозар Желев, „Сиела“

Вълнуваща книга! Неповторима откъм динамика, емоции, разсъждения, факти, срещи с хора! Авторът съчетава интуиция, интелигентност, ерудиция, пластичност на езика, висок художествен стил, познания за света и живота. Книгата е едно пътуване в света и към сърцето и душевността на човека. Пътуване, което всеки трябва да предприеме, за да не изживее безсмислено дните си на земята. Mога да кажа спокойно и без замисляне, без задръжки и многоточие – Мартин Ралчевски е талантлив автор и заслужава вниманието на читателите! Като алчен негов почитател очаквам с нетърпение всеки следващ негов роман!
Христина Панжаридис, писател

Сподели в: