За втора поредна седмица сингълът на Джейсън Деруло “Breathing” е номер 1

След като прекара 4 седмици под номер 2 в класацията Топ 100 на New Media Lab за България, сингълът “Breathing” на Джейсън Деруло стана номер 1 и вече втора поредна седмица държи челната позиция. В чарта за радио хитове парчето със семпъл от българска народна песен също е на първо място, а в TV класацията “Breathing” е в Топ 5 за последните 9 седмици. Третият сингъл на Деруло от новия му албум – “Future History” – постигна невероятен успех в България, като дебютира в Top 100 директно под номер 7, съответно отчитайки дебютна позиция номер 10 за радио класацията и номер 4 за TV в края на миналата година.

Breathing” е третият сингъл от новия албум на Джейсън Деруло, след хитовете “Don’t Wanna Go Home” и “It Girl”. С него Джейсън Деруло доказа силата на новия си албум “Future History”, който излезе на 27-ми септември и е последовател на страхотния му дебютен запис – “Jason Derulo” от 2010-та година.

Албумът “Future History” на Джейсън Деруло е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още на Kafene.bg:

Легендарните SNAP! за първи път с концерт в България

Ангун идва в България за финала на българската „Евровизия”

Арканхел представя своя нов проект "Quijote de los sueños" с грандиозен концерт в София

Сподели в: