Започна строежът на сцената за концерта на Depeche Mode

На 12 май входовете на стадион «Локомотив» ще бъдат отворени в 17,30 ч.

12 май 2013 г., 20:00 ч., София, Стадион «Локомотив»

Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион „Локомотив“ в изборния 12 май. DEPECHE MODE, които изнесоха първия си концерт у нас именно тук, ще ни докажат, че въобще не са загубили форма. Култовото британско трио обещава уникално изживяване за своите фенове, които нямат търпение да ги видят отново у нас.

В бекстейдж зоната зад сцената на стадион „Локомотив“ ще бъде изграден един мини град. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка на целия екип. Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни с големина осем на шест метра. Задължително условие е една от стените във всяко помещение да е изцяло в огледала от пода до тавана. Гримьорните ще са обзаведени с мека мебел и дебели килими. DEPECHE MODE пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвача и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

Входовете на стадион „Локомотив“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява DEPECHE MODE, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на DEPECHE MODE. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

DEPECHE MODE се очакват да пристигат у нас на 11 май, но къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

Сподели в: