Започна продажбата на билети за летния дръм енд бейс фестивал

Чуждестранни артисти от най-висока класа на десетия пореден летен H.M.S.U. фестивал на открито
Времето се стопли и дръм енд бейс феновете започнаха да задават въпроси относно най-дългоочакваното събитие за годината: Десетия Летен Фестивал на Открито, организиран от H.M.S.U. За десетото юбилейно издание на ежегодния фестивал е подготвена ударна програма от разнообразна музика, качествен звук, екстремни забавления и къмпинг приключения на открито. Всичко това през първата седмица на юли в близост до София.

Десетото издание на фестивала ще се осъществи от 2-ри до 4-ти юли. За събитието ще гостуват над 20 чуждестранните госта, като някои от хедлайнерите са вече известни. Това са Hazard /Playaz, Ganja :: UK/, Nicky Blackmarket /UK/, Big Bud /Soundtrax, GLO :: UK/, The Sect /Offkey, Freak :: UK/, Zardonic /Human Imprint, Counterstrike :: Venezuela/ и Syze /Culture Assault :: USA/. Разбира се на сцена ще представят и специално подготвени сетове и артистите на H.M.S.U. артистите в пълен състав: CooH, Konspirator, EXo, Mocks, acidtrip, Targy и Ogonek.

За пореден път организаторите предоставят на публиката първокласно събитие на цена без аналог в Европа. Билетите са в продажба от 22-ри март на преференциална цена от 20лв. Тази цена ще се запази до края на април. От май цената е 30лв., а на вход – 40лв. Билетът само за втората вечер ще струва 30лв.

Билети могат да бъдат закупени в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61), Vision (бул. Мария Луиза 55), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a), BreakPoint (ул. Гурко 72), BreakPoint (Мол "The Boulevard" Младост 1A) и online на www.ticketpro.bg
Възрастово ограничение 18+

Сподели в: