Започна продажбата на билети за концерта на Бренд Ню Хевис

От днес се пускат в продажба билетите за концерта на култовата лондонска ейсид джаз формация – Бренд Ню Хевис /The Brand New Heavies/. Той ще се състои на 17 септември 2008 г.  по повод седмия рожден ден на Джаз ФМ радио и по покана на фестивала София Джаз Пик и Кантус Фирмус.

Легендарните  The Brand New Heavies са първата група на Острова, която взривява лондонските клубове с модерната си музика и слага ново начало в клубната култура. Публиката, която дотогава е обичала да танцува на фънк музиката от 70-те години, се влюбва в ейсид джаза и издига Brand New Heavies в култ. През годините групата има десетки хитове в челните места на британските и американските класации за сингли, денс, клубна, аренби и хип хоп музика, а албумите им са с платинен статус на продажби.

Сред най-големите им хитове са "Sometimes”, "You’ve Got A Friend”, "Dream On Dreamer”, "Apparently Nothing”, "Shelter”, "Never Stop”.

В един от първите си албуми The Brand New Heavies експериментират с участието на хип хоп и рап изпълнители, но основният
им вокал е забележителната Н’Деа Дейвънпорт, номинирана за Грами, с която групата ще се представи в София.

Билетите са на цени от 30, 40, 50 и 60 лева и са в продажба в интернет: www.eventime.bg; www.tickets-bg.com и билетен център НДК.

Сподели в: