Започна продажбата на билети за деветия рожден ден на HMSU

С грандиозно парти ще отпразнува деветия си рожден ден водещата българска музикална организация Hard Music and Sounds United (H.M.S.U., http://www.hmsu.org). На събитието, което ще се проведе на 25-ти януари 2008 г. в столичния клуб 4КМ ще се чува музика от три зали, в които ще се изявят гости от света и водещи имена от българската електронна сцена. С това събитие ще бъде отбелязана изключително успешната изминала година, през която H.M.S.U. бе организатор на 20 събития в България, основен виновник за 2 в съседни страни и домакин на 30 чуждестранни артисти от Европа и света.

След аплауза, който получи LTJ Bukem за изпълнението си по време на Дръм енд Джаз 2007, следва ред и на другия водещ артист от лейбъла Good Looking Records. Известният още от 90-те Big Bud ще представи най-новото си издание – изпълнен с мелодични ритми албум, подплатен със солидна доза бас и добро настроение.

Феновете ще очакват с нетърпение и легендите Ragga Twins, които предизвикаха фурор още с първата си поява на родна земя преди няколко години. Тогава момчетата с микрофоните подлудиха многобройната публика, която едвам се събра в имрповизираното клубно пространство в подлеза до президенството. Тяхното изпълнение тази година ще бъде водено от музиката на Kenny Ken, заедно с когото ще представят най-доброто от класиката на джънгъл жанра.

Приятна изненада за публиката ще бъде участието на лидера на новата техно дръм енд бейс вълна – руснакът Proket. Поредният артист от Offkey Records, който представя HMSU, доби в последните години невероятна популярност с изчистените си интензивни бийтове, смесица от най-актуалните модерни електронни течения. На същата сцена ще представи сета си и испанецът Vengeanze, който е част от популярната формация Kalashnikov.

Изключителен интерес имаше и към ограничения брой билети от 15лв, които бяха изчерпани още преди нова година, след анонс на сайта на H.M.S.U.
В момента могат да бъдат закупени билети на цена от 20лв. от магазините:
Corporide (Хан Аспарух 53)
Vision (Мария Луиза 55)
Dukan Meloman (6-ти Септември  7а)
BreakPoint (Гурко 72)
и в разпространителската мрежа на TicketPro в страната.
Билетите на входа ще са с цена 25лв.

Сподели в: