Започна обратното броене до… най-голямата Арена на красотата!

Уникални шоута на коса и нокти, състезания между най-добрите в сферата на красотата и здравето, голяма Beauty&SPA конференция и специално парти за рождения ден на национални професионален форум ще изпълнят Интер Експо Център – София

Броени дни остават до старта на традиционния национален B2B форум Arena Professional. Тази година, по случай своята 15-годишнина, Арената на красотата ще бъде по-пъстра отвсякога.
Специални Look& Learn шоута ще бъдат направени за нашите бютисти. Българската секция на Haute Coiffure Française (HCF) ще демонстрира линията за подстригване за сезон есен-зима 2012/2013. Шоуто тази година се казва „ОРИГИНАЛНА ВЕРСИЯ“, а главни герои в него ще бъдат едни от най-добрите и известни български коафьори, представители на арт-екипа на HCF – Венета Игнатова, Поли Гемеджиева, Васил Михайлов, Петър Гогов и арт-директорът Васил Атанасов. Подобно шоу за тенденциите през предстоящия есенно-зимен сезон в коси и нокти ще бъде направено и от DNA INTERNATIONAL§GEORGE MARTIN BEAUTY CENTER. Прически от висшата мода ще прави Георги Костов, а демонстрация за 3D рисунки върху нокти ще направи самата Тамара Багое, многократен шампион на международни конкурси за изграждане и нейл дизайн, заслужил съдия на Бенелюкс и председател в националния конкурс по ноктопластика тази година.
Освен изложбата, състезанията и професионалните Look&Learn шоута, в рамките на форума ще се проведе национална Beauty&SPA конференция, която ще засегне изключително важни за професионалистите теми – за новите квалификационни степени ще говори Аделина Любомирова, главен експерт от НАПОО; тайните на ценообразуването и ефективността на различните терапии ще разкрие Славина Дончева от SPA&BEAUTY CENTER HARMONY; д-р Емил Бърдаров ще разкаже за приложението върху кожата на най-ново поколение козметични лазерни апарати, а д-р Пламен Труканов ще покаже на присъстващите световни тенденции в Medical SPA. Още значими теми от водещи специалисти в областта са Оперативен SPA мениджмънт, Увеличаване на продажбите и маркетингови стратегии в условия на свит пазар и хипер-конкуренция, Пълноценното използване на съществуваща база  в SPA и Wellness центровете и аквапрактики, СПА протокол и етикет (психологическия аспект на комуникацията с клиента) и мн. др.
Полезни обучения с демонстрации ще има за специалистите от сектора – Anty Age Flash терапия за експресен лифтинг, Йонитерми – лифтинг и стягане на тяло (любимата терапия на Парис Хилтън, Йорданската кралица и Елизабет Тейлър), Регенериращи и подмладяващи терапии с фитостволови клетки и черно злато, Обучение за лимфен дренаж лице и тяло, демонстрация на аквапрактики за бебета и много други иновацитивни и световно наложени методи ще бъдат обяснени и демонстрирани на Arena Professional тази есен.
Уникално BEAUTY DANCE ARENA парти ще събере на едно място всички водещи професионалисти от сектора „Красота и здраве” в България – клиенти, партньори, приятели и фенове на Арена на красотата по случай рождения ден на форума. Пърформънс ревю с името MULTIUS ще направи д-р Мариела Гемишева, с модели на ученици от 3 курс от Националната художествена академия, специалност „Мода“, а за външният им вид ще се погрижат Краси Тома (грим) и салони Арлет. DJ Liubo Uesini от Yalta Club ще повдигне още повече градуса на вечерта. Рожденият ден се провежда с любезната подкрепа на PRIORIN от BAYER – световен лидер в областта на иновациите.

Сподели в: