Започна националният фотоконкурс "Nescafe моменти"

Стартира националният фотоконкурс "NESCAFE® МОМЕНТИ”. В продължение на три месеца – до края на септември, всеки, за който горещите емоции и веселите моменти са ежедневние, може да изпрати снимки на www.nescafe.bg. В конкурса могат да участват всички любители на фотографията. Щастливи и специални моменти, рождени дни и лични празници, прекарани в компанията на NESCAFE® са част от темите, които могат да участват в конкурса.

Всяка седмица фенове ще избират снимка на седмицата чрез гласуване в сайта. След като приключи срокът за участие, жури ще селектира 20-те снимки, които предават духа и посланията на марка кафе номер едно в света. Членове на журито ще бъдат експерти от НЕСТЛЕ България и творчески директори на водещи рекламни и медиа агенции.
 
Двадесетте снимки, оценени за най-добри, ще бъдат представени на изложба на открито през октомври.

Този фотоконкурс е поредната инициатива, посветена на 70-годишнината на марката. В края на януари, с промяна в опаковката на NESCAFE® Classic, компанията  даде старт на серия от изненади и провокации към почитателите си. В продължение на два месеца, най-ревностните фенове на напитката имаха задача да открият най-старата опаковка от продукт на марката.  В началото на месец май трима, а не един победител, посетиха родината на любимата си напитка Швейцария.

Сподели в: