Започнаха снимките на АНТ-МЕН

На 17 юли 2015 г. ,,АНТ-МЕН" ще излезе в киносалоните.

Снимките на мащабната нова продукция на студиото Marvel ,,АНТ-МЕН” започнаха в Сан Франциско, Калифорния. Филмът ще пренесе един от членовете основатели на „Отмъстителите“ от комиксите в киновселенета на Marvel. От студиото разпространиха първия кадър от филма с главния герой Скот Ланг, инжинер по електроника с престъпно досие, чието алтер его е Ант-мен. На нея виждаме актьора Пол Ръд като Скот Ланг на фона на легендарния мост Голдън Гейт в Сан Франциско. Филмът се снима и в Атланта, Джорджия, където „Пайнуд Студиос“ служи за база на продукцията.

Въоръжен с невероятната способност да се смалява до миниатюрни размери, но да увеличава собствената си сила и тази на външни обекти, мошеникът Скот Ланг се налага да потърси героя в себе си, за да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опази тайната на поразителния му костюм на Ант-мен от ново поколение надвиснали опасности. Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да замислят и отиграят удар, който ще спаси света.

Пол Ръд, на когото е поверена главната роля в новата суперпродукция, досега не е участвал в екшън блокбастър. Познат на широката публика най-напред от сериала „Приятели“, той развива кариера на комедиен актьор с поддържащи роли в „40-годишния девственик“, „Позабременяла“ и главни в „Пичове за пример“, „Вечеря за глупаци“, „Обичам те, човече“, „Така е на 40“ и др. Играе заедно с новоизгрялата звезда на Marvel от „Пазители на Галактиката“ Крис Прат в комедийния сериал Parks and Recreation. В ролята на д-р Пим ще видим Майкъл Дълглас, когото последно гледахме на голям екран в хитовата комедия „Последният пенсионерски запой“. В главната женска роля – на Хоуп, дъщерята на Ханк Прим, е Еванджелин Лили, популярна от ТВ сериала „Изгубени“ и филмите „Хобит“.

Актьорски състав: Кори Стол („Къща от карти“, „Наследството на Борн“), Майкъл Пеня („Американска афера“), Джуди Гиър („Зората на планетата на маймуните“), Уди Харис („Помни титаните“), Джон Слатъри („Момчетата от Медисън Авеню“, „Железният човек 2“) и др.

Прочетете още:
Психотрилърът ,,Както горе, така и долу” разкрива какво се крие под романтичния Париж

Сподели в: