Започва яхтено изложение в София

Софиянци вече предвкусват очарованието на лятото и морските удоволствия и са мотивирани да отворят сетива за отмора и силни емоции. Пред тях е атрактивното Sofia Yacht Show 2010, което от 28 април до 2 май за трета поредна година им посвещава време и място за добра подготовка и доближаване на мечтите.

Различни модели плавателни “возила” – спортни или по-луксозни, моторни или ветроходни лодки, катамарани или плаващи понтони отново ще подсилят пейзажа на Интер Експо Център. Сред участниците са компании, които започнаха да пишат историята на яхтеното шоу в София и продължават и днес да поддържат вкуса и тръпката на софиянци към морските преживявания. Има и нови участници, които разширяват хоризонта за мореплавателите.
 
LZ YACHTING 1991, която започва историята си с първия яхтен магазин в България и е един от първите участници в яхтеното шоу в София, е оторизиран дистрибутор на световно доказани марки яхти в различни класове с размери от 6 до 46 метра (Sunseeker, Formula, Monterey, Rinker, Bavaria, реномираните джет-лодки Williams и др.).

В света на яхтите марката Formula означава неизменно високо качество и бързи скорости. Моделът 382 Fastech, оборудван с най-мощните рейсинг двигатели (обща мощност от 1400 к.с.), ще завладее посетителите на яхтеното шоу с изключителна визия и скорост, ще ги спечели със своята сигурност и комфорт.

В зоната на водещите са и предлаганите яхтени облекла с технология за сигурна защита от лоши атмосферни условия.

Освен за луксозни моторни лодки Cobalt, САЩ, и лодки с извънбордов двигател от Бразилия, ще има предложения и за колесари и хидравлични повдигащи устройства за ползването им.
Ако ваша слабост са надуваемите лодки, ще имате възможност да разгледате и много такива модели. Тя има оферти за широка гама продукти, сред които са надуваеми лодки с различни размери – с твърдо и надуваемо дъно, за морски и сладки води, за спорт и риболов, спасителни и за гмуркане, яхт тендери, РИБсове, лодки за речен рафтинг, катарафти, кану и каяци, водни банани, флайфиш, цялостно оборудване за водни паркове, както и различни видове палатки.

Ако преди време прозорливо сте инвестирали в яхта, лодка или друг плавателен съд, не се отказвайте от грижи за капитала ви. Той има дълъг живот, ценен е и иска разумни усилия по поддръжката. На SOFIA YACHT SHOW се очакват полезни предложения както за собственици, така и за фирми, които предлагат обслужване, сервиз или ремонт на лодки, яхти и други средства за пътешествие по вода.
Яхтеното шоу може да ви срещне с делови партньори и консултанти за покупка или обратно изкупуване, лизинг и застраховка, експресна регистрация, гаранционна и следгаранционна техническа поддръжка или други услуги в зависимост от вашите планове за сезона. Туроператорски и други компании, които отварят врати за своите гости и вече гласят схемите с атракции за привличане на повече туристи, ще научат за различни варианти – покупка, наемане или чартиране на яхти.
 
От 28 април до 2 май т.г. далновидните и отворени за силни емоции посетители на столичния изложбен комплекс имат шанс с лекота да подредят идеална програма за лятото, защото освен за морски приключения, могат да се погрижат за своето хоби или спортен хъс на изложенията Лов, риболов, спорт – пролет и Moto&Extreme Show. Специален гост ще бъде националният шампион и носител на Източноевропейската купа на ФИА – 2001 г. Димитър Илиев. За дните, в които можете да се срещнете с Националния шампион и да получите автограф от него, следете сайта www.iec.bg.

Сподели в: