Започва фотоконкурс "Бургас през обектива"

“Бургас през обектива” е мотото на фотоконкурс, който е посветен на Деня на Бургас. Темата е  свързана с архитектурното наследство, съвременното строителство и градския пейзаж, съобщиха организаторите от Община Бургас и читалище “Св. Св. Кирил и Методий”.

Във фотоконкурса могат да участват всички  на възраст над 14 години. Те трябва да представят от една до пет снимки.

Изискванията са фотосите да са в размер 20/30 см. и да са на фотохартия. На гърба на всяка трябва да са отбелязани име, години, телефон или GSM, e-mail. Снимките не бива да са  публикувани преди това и да не са участвали в други конкурси.

Изпратените за конкурса фотоси няма да се връщат на техните автори. Селектирането  ще се извършва в две възрастови групи – от 14 до 18 години и над 18 години.

Срокът  за включване във фотоконкурса е  15 ноември 2008 година. Предвидени са парични и предметни награди. Най- добрите снимки ще бъдат включени в изложба, посветена на Деня на Бургас – 6 декември. Тогава ще се състои и награждаването.

Материалите за участие се изпращат на адрес: Бургас 8011, ж.к. "Меден Рудник” бл. 425 партер, читалище "Св. Св. Кирил и Методий”

Сподели в: