Започва фестивалът Thin Red Rock Week 3

Напомняме на всички фенове на българската музика, че на 13 декември 2011 г. в софийския бар „Тънка червена линия” ще бъде сложено началото на Thin Red Rock Week 3!

Началото ще бъде сложено от Crashbrake, които се пребориха в люта онлайн битка за привилегията да открият фестивала! Веднага след тях на сцената ще се качат алтърнатив бандитите Maze, за да подгреят публиката за титаните на тежкия саунд Bastardolomey!

14 декември 2011 сцената е отредена за Soundprophet, Saltriver и 4? (Four Question).

А на 15 Декември 2011 г. фестивала ще закрият Natural Born Wizards, Sevi Band, Alley Sin!

Една от изненадите на организаторите е tattoo-дискусията, която ще сложи началото на последния фестивален ден (15 декември 2011)! Добре познатият на музикантите майстор на татуировките Людмил Василев (Magic Needle), заедно с Емо от Alley Sin ще предизвикат своеобразна дискусия с феновете на тема „Символиката на Tattoo изкуството в рокендрола”!

Освен размисли върху значенията на татуировките на български и световноизвестни музиканти, професионалисти и публика ще потърсят връзката между татуировките и начина на живот; смисъла на татуировките; символиката на tattoo изкуството в шоубизнеса. Спомени и куриозни случки от опита на Людмил Василев (Льодмата) свързани с изискванията на известни личности към татуировките, както и интересни примери!

Билетите за Thin Red Rock Week 3 са на цена 5 лв. и ще се продават на място. Начален час 20.00 ч.

Сподели в: