Започва прожектирането на пълнометражни 3D филми

Mtel IMAX стартира прожектирането на пълнометражни 3D филми с продукция, която чупи световния рекорд за използван брой 3D камери по време на снимките.

Режисьорът Катрин Оуенс споделя: „Боно искаше да постигне нещо магическо със създаването на U2 3D, търсейки да подсили вече съществуващите състояния на екстаз по време на живите концерти на U2.”

По проучване на „Болкан ентъртейнмент компани” от миналия ноември U2 са на първо място сред десетте мегазвезди, които българските меломани най-много желаят да видят на концерт, изпреварвайки други величия като „Ролинг Стоунс”, AC/DC, Бон Джоуви и „Металика”.

Благодарение на осеметажния IMAX екран, най-големия екран на Балканския полуостров, амфитеатралното разположение на залата, несравнимия 12 000-ватов шестканален дигитален съраунд саунд и реалистичните 3D ефекти, най-после българската публика на 24 октомври т.г. ще се потопи в пулсиращата енергия на стадиона и буквално ще се докосне до Боно, Едж, Адам Клейтън и Лари Мълън Джуниър. Защото колко от зрителите на живите концерти могат да се похвалят, че Боно е протегнал ръка към тях?

Сподели в: