Започва национален конкурс за млади таланти "Танцуваща мода"

С 4-то поредно издание на Националния конкурс за млади таланти: Танцуваща Мода/Dance Fashion, традиционно у нас се поставя началото на поредицата от емоциални и красиви публични дейности в областта на сценичните изкуства, свързани с Музика, Мода и Танц. Обичаните от българската нация събития започват през 2010г. с максимално внимание отправено към новите имена и лица на музикално-сценичния подиум, за да се премине през очаквания старт на уникалния световен формат DANCE FASHION WEEK, който ще се проведе в Бургас от 19-ти до 25-ти Август 2010.

Националната камара за мода на България като Продуцент на националните модни конкурси и ексклузивен представител на Световния моден календар на Седмици на модата/Fashion week в България  е щастлива да сподели и оповести чрез българските медии полученото високо държавно признание за ТАНЦУВАЩА МОДА/DANCE FASHION.

Подкрепата на младите български творци, създатели на мода и уникален моден дизайн, вдъхновен от различни музикални стилове и показан чрез красотата на танца стартира през 2006г. в Старинен Пловдив. Днес, неговото 4-то издание  утвърждава традицията и отбелязва най-значимото си признание – да изгражда и да бъде част от Националния Културен Календар на Република България.
Условията за участие и регламент на 1, 2 и 3-ти финален кръг  ще откриете на интернет страницата на Организационния Комитет заедно с Община Пловдив като домакин на събитието: http://www.camaramoda.bg/index.php?lang=bg&page=designers_edf

Чрез българските медии приканваме за участие всеки желаещ да изрази своя потенциал и напомняме на всички, до които тази информация не е достигнала, че крайният срок за участие е 15 Май 2010г.

Организационният Комитет на конкурса пожелава здраве, творческо вдъхновение и късмет на всички участници, които жадуват за модна кариера, подобно на изгрялите вече модни звезди Евгени ПЕТКОВ  и Петя ТОНЧЕВА, която получи специален поздравителен адрес от Мадам САРКОЗИ за достойното представяне в конкурса с авторска музика, песен и модна колекция в стил Поп музика, посветени на освобождаването на българските медици през 2007г. Не по-малко значимо място в историята на конкурса има и Ирина АРЛАШКА, чието представяне с колекция в стил Етно и осигури привилегията да представи България на модно дефиле в Дюселдорф, Германия.

Сподели в: