Започва най-голямото събитие за музика от цял свят

Остават броени дни до най-голямото събитие за музика от цял свят, организирано от ветераните на уърлд/етно сцената у нас Global Vision Circle. На 9 Април (Петък) в Парти Центъра на 4КМ ще усетим ритъма на Земята, идващ от Африка, Южна Америка и Азия, от Бразилия, Индия, Куба, Ямайка и Балканите.

За пореден път Global Vision Night събира в рамките на една вечер целия музикален потенциал на организацията – седемте Global Vision DJ-и: Dancing Angel, Dharba, Africandro, P6U, Invoke, Alex & Olaija, което е гаранция, че ще се танцува много, дълго и неуморно. В тазгодишното издание на събитието специално участие ще вземе и един от най-интересните представители на европейската world beat сцена – DJ 99 (Норвегия).

Радио и клубен диджей, продуцент и пътешественик, Guttorm Andreasen a.k.a. DJ 99 е посланик на един свят, в който музиката е официалния и универсален език на планетата. Това е причина в неговите сетове естествено да си съжителстват африкански фънк, колумбийска кумбия, бразилски дръм енд бейс, реге от цялата планета, руска ска, балкански брейк бийт, японски дъб, а и кой знае с какво още ще ни изненада при първото си посещение в София. http://www.myspace.com/dj99dj99, http://www.dj99.no

Тъй като между спасяването на планетата и развитието на творческия ни потенциал съществува пряка връзка, организаторите са подготвили уъркшопи, в които може да се включите от 18 ч. в Парти центъра:
капоейра (бразилското бойно изкуство – танц),
въздушна акробатика,
жонглиране и пой (въртене на ленти, топки или огън),
правене на лампи от хартия,
изработване на бижута от отпадъчни материали.
За повече инфо и записвания www.globalvisioncircle.org

Вечерта ще бъде свободна от цигарен дим, за сметка на това пък ще има пазар с био продукти, пица и напитки, както и всякакви пособия за жонглиране. Не пропускайте да се отбиете и при стената за свободно рисуване или да вложите творческата си енергия в подготовка за дрескода на вечерта “Around The World”!!!

Live Visuals by Annata
Decoration by The Rain Army

Начало: 22:30, Вход: 10 лв. преди 00:00 и 12 лв. след това
Предварителна продажба на билети – 10 лв. в мрежата на ТИКЕТСТРИЙМ

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Посолство на Норвегия в София.

Сподели в: