Започва мултижанров фестивал на изкуствата

От 24 февруари до 3 март в клуб "Нов Берлин", ул. "Султан Тепе" 18, и клуб "Culture beat", НДК, ще се проведе мini ARt fest fo IV – мултижанров фестивал на изкуствата. Събитието се провежда за четвърта поредна година като своеобрзана лаборатория, в която артисти от различни области на изкуството се срещат и обменят идеи.

На тазгодишното издание мini ARt fest fo IV ще бъдат представени 45 артисти. Публиката на фестивала ще има възможност да види изложби, театрални представления, пърформанси, документални филми, музика на живо, да присъства на различни уъркшопи и забавления за деца.

Мini ARt fest fo IV създава уникална среда, в която може да срещнете очи в очи артистите от България, Германия, Холандия, Сирия, Бразилия.

Специален гост на фестивала тази година е Бана Банана, вариететен бурлеска артист от Берлин. Тя ще представи своя най-нов спектакъл "The Wolf in Sheep Clothes" и ще направи уъркшоп за бурлеска танци. Особено интересен за публиката ще бъде уникалният за България live performance на Balkansky и холанския DJ продуцент Climaxim/Limewax.

Сподели в: