Започва конкурс за малки художници „Моето забавно лято“

От утре, впускайки се по следите на най-забавната детска рисунка, М-Тел стартира конкурс на тема „Моето забавно лято“. В него до 13 септември могат да се включат всички талантливи деца на възраст между 6 и 12 години. За да участват в конкурса, те трябва да посетят М-Тел Experience Store в София.

В него малките художници няма да получат традиционните блокче за рисуване и цветни моливи, а ще рисуват на магическа дигитална маса. На нея те ще трябва да създадат своята рисунка, като авторите на трите най-добри творби ще посрещнат учебната година с технологични подаръци.

Художникът, чиято рисунка бъде класирана на първо място, ще получи таблет Samsung Galaxy Tab 7.7, а авторите на рисунките, класирани на второ и трето място, ще се сдобият с телефон M-Tel T300.

На почетното първо място ще бъде класирана рисунката, която се отличи с най-добра композиция. Нейният автор трябва да е проявил и прецизност във формите и контурите на елементите, а също така да е използвал по подходящ начин ефектите на дигиталната маса.

Рисунките ще бъдат оценени от жури в състав Жюстин Томс, главен редактор на az-deteto.bg, Николай Петров, графити художник и представителят на М-Тел Николай Вълков.

Сподели в: