Започва конкурсът „Бургас и морето”

На 26 юли в Летен театър Бургас от 21.00 часа ще се проведе 32-рото издание на Националния конкурс за песен „Бургас и морето”.

Двама от най-добрите китаристи на България и доказали се професионалисти стават част от журито на конкурса „Бургас и морето”. Те ще дадат своите оценки и заедно с: Митко Щерев, Силвия Кацарова, Валентин Пензов, Йордан Георгиев, Атанас Стоянов, Кирил Костадинов, Димитър Маджаров и председател Михаил Белчев.

В конкурсната програма ще вземат участие едни от най-големите имена в българската поп музика. На сцената ще излязат Петя Буюклиева, Илия Ангелов, Орлин Горанов, Васил Петров, Ралица Ангелова и Георги Дюлгеров, Ваня Костова, Боян Михайлов, Гергана Великова, Антония Маркова, Александър Байчев и Йордан Марков. Те ще изпълнят 11-те нови песни от конкурсната програма, а публиката ще може да определи своя фаворит.

За първи път водещи на събитието ще бъдат познатите ни от сутрешния блок на „БГ радио” – Симо и Боги. Специално участие в тазгодишното издание на фестивала ще вземат Фамилия „Тоника”, Михаил Белчев, Силвия Кацарова, Митко Щерев и Илия Ангелов, Тони Димитрова. Те ще представят на публиката едни от най-хубавите си песни.

Билетите ще са в продажба от 21 юли от касата на театър „Адриана Будевска и са на стойност 10 лв., в деня на събитието на касата в Летния театър ще има и билети за правостоящи на стойност 5 лв.

За всички, които не успеят да гледат „на живо” събитието остава възможността да направят това по БТВ на 6-ти септември от 12.30 часа на обяд.

Прочетете още:
Обявиха регламента на Националния конкурс "Бургас и морето" 2014

Сподели в: