Заповядайте на представянето на няколко книги лично от техните автори Александър Секулов и Елизабет Костова

Издателство Сиела и Александър Секулов ви канят на премиера на книгата Карти и географии на 20 май от 19 часа в изящното пространство на Склада, ул. Бенковски 11. Книгата ще бъде представена от писателя Емил Андреев.

Следващата покана е за представяне на книгата Крадци на лебеди и среща със световноизвестната американска писателка Елизабет Костова на 21 май от 19 часа в музикална къща Борис Христов, ул. Цар Самуил 43.

Американската писателка Елизабет Костова е автор на романа „Историкът”, преведен на 40 езика с общ тираж 5 милиона екземпляра. Авторката е завършила университета „Йейл”, преподава творческо писане в Мичиганския университет.

Книгата Състояние на вярата на австралийския писател Алекс Милър, два пъти носител на престижната литературна награда Майлс Франклин на 25 май от 18.30 часа в книжарница Хеликон, бул. Витоша ще представи Йордан Евтимов. Събитието е в рамките на Пролетния базар на книгата.

Алекс Милър е един от най-обичаните от читателите и ценени от критиците австралийски писатели. Автор е на девет романа. Два пъти е носител на престижната литературна награда Майлс Франклин. За петия си роман Състояния на вярата е отличен с наградата Кристина Стед за художествена литература и с Литературни награди на Ню Саут Уейлс. През 2008 г. Алекс Милър е удостоен с медала Манинг Кларк “за изключителен принос към културния живот на Австралия”.

Oчaкваме ви!

Сподели в: