"Замръзналото кралство" спечели "Златен глобус"

Олаф и неговата дружина извоюваха награда „Златен глобус“ на "Замръзналото кралство" за най-добър анимационен филм на 2013 година. Българската публика все още има възможност да види колоритните герои в 3D и 2D  кината у нас и да стане част от снежното приключение, което завладя сърцата на милиони зрители по света.

Още за филма:

"Замръзналото кралство"пренася зрителите в магичния свят на Арендел, където дръзката, импулсивна и непримирима Анна ще се превърне в главатар на най-забавната дружина на света. Триото, което става неизменна част от нейното пътешествие, включва говорящ снежен човек, елен със сърце на лабрадор и един не особено дружелюбен красавец. Заедно четиримата ще се натъкнат на хиляди вълшебства, ще срещнат от чудати по-чудати същества и… може би ще разтопят едно ледено сърце.

На български филмт звучи с познати гласове. В ролята на Анна се превъплъщава певицата Весела Бонева. Красивата, но ледена Елза, ще чуем с гласа на Надежда Панайотова, а ролята на Кристоф е поверена на Момчил Степанов, познат на зрителите от X-Factor.

Сподели в: