Завърши третият уъркшоп в Арт хотел Симона

The roof is on firenice ” беше финален изпит за райтърите, които желаят да участват в конкурса, който започва на 17 август в стаите на Арт Хотел „Симона“

Третият уъркшоп, част от кампанията „Графити лято 2013“ се състоя в събота, 03 август между 10 и 19 часа върху покривната тераса на Арт Хотел „Симона“. Акцията в подкрепа на графити изкуството се превърна в истинско покрив парти с много музика и лятно настроение.

Изненадите на уъркшопа бяха страхотните изпълнения на Broke от Пловдив, illy23, Stern, а двете различни идеи на OSM crew и OZONE се съчетаха в неверояна картина, виждаща се още от светофара на бул. Константин Величков.

JuneKiss заедно с двама от по-младите участници в конкурса – – wytw0 и Estel – показаха нагледно, как графити изкуството може да излезе от рамките на познатите неща и само с цветни петна, които по-късно се превърнаха в картини успяха да превърнат една от стените в декор достоен за снимане на всякакви клипове.

Това беше последният уъркшоп преди началото на голямото рисуване в стаите. В рамките на 5 дни, Арт Хотел „Симона“ затваря стаите си на 5 етаж и ги предоставя на желаещите райтъри, за да ги преобразят. Всички материали са поети от организаторите.

От 22 август, стаите ще могат да се видят от всеки посетител на Арт Хотел „Симона“, без значение дали е гост на хотела или не. Тази своеобразна изложба ще бъде на разположение на всеки желаещ да я оцени до 12 септември тази година.

Конкурсът ще завърши и с парични награди, които ще се раздадат на финалното парти, на 13 септември тази година.

Кои райтъри ще спечелят наградите, зависи само от вота на посетителите на хотелът.

Сподели в: