Завърши първият графити уъркшоп в Арт хотел Симона

Първият уъркшоп, част от кампанията “Graffiti summer 2013”,  се проведе тази събота, 6 юли от 11 до 18 часа.

Предварително зададената тема „2 a.m” събра на едно място шест райтъра, някои от които със сериозен опит в графити изкуството.  Участниците в уъркшопа бяха част от крюто L.O.V., които са рисували в много различни фестивали, Stafo,  Ozone.CMS, който е участвал в Street Masters PlovdivWENK,  както и добре познатите в България и извън нея OSM. Имаше и присъствие на нежния пол в лицето на райтърката Точката и Мира от крюто OSM.

В същото време започна и разглеждането на стаите от желаещи да участват в конкурсът “Be Free!” който ще се проведе в стаите на 5 етаж на АРТ ХОТЕЛ СИМОНА между 17 и 21 август тази година.Определени са и паричните награди, които ще получат стаите победители. Те ще са както следва:

Първо място – 1000 лв.

Второ място – 700лв.

Трето място – 500лв.

Следващият уъркшоп ще се проведе на 20 юли 2013г. в АРТ ХОТЕЛ СИМОНА. Темата е вече избрана "Butterfly effect".

Освен стените, хотелът предоставя безплатно  и материалите като по този начин стимулира  младите артисти да развиват таланта си свободно и без ограничения като пространство!

Инициативата има за цел също така да обедини на едно място еднакво мислещи и търсещи млади хора, които вярват в  мечтите си и не се спират пред нищо; да се популяризира този тип улична дейност не толкова толерирана у нас и да се разкрият неподозираните й  възможности!

Сподели в: