„Завръщане у дома – част втора” от Розамунде Пилхер

Най-накрая феновете на Пилхер ще имат възможността да разберат какво ще се случи с Джудит Дънбар – млада и силна жена, чийто живот протича преди и по време на Втората световна война.

Във втората част на „Завръщане у дома” вече финансово независимата Джудит се включва като доброволка във войната. Разочарована от любовта и търсеща себе си, своя дом и пристан, тя ще преживее големи трагедии, ще загуби любими хора и ще порасне преждевременно. В същото време войната ще се отрази драматично и на останалите герои в романа. Възходите и паденията, любовта и разочарованието, страстта и приятелството ще се преплетат така, че всеки един ще открие нещо от себе си в някой от героите.

Ако пък сте пропуснали да се сдобиете с първата част на романа, можете да го направите още сега. От нея ще разберете как Джудит се сприятелява с Лъвдей Кеъри Луи, как е приета в семейство й и как след това тя се влюбва в по-големия брат на Лъвдей – Едуард.
„Завръщане у дома” ще остане четиво, към което ще се връщате и препрочитате. Интересната история, поднесена по увлекателен начин на фона на действията от Втората световна война ще ви покори и разчувства и със сигурност ще ви докаже какъв майстор разказвач е Розамунде Пилхер.

„Завръщане у дома – част втора”, 526 с., цена: 15.99 лв.

Сподели в: