Жоро от група “032” духна 21 свещи

Жоро от група “032” духна 21 свещи на парти сред тесен кръг приятели и колеги.

В петък момчетата от “032” и техни приятели и колеги се събраха на парти по случай рожденния ден на Жоро, който на 3 април стана на 21. Купонът се състоя в бар “Doris”, където в задушевна обстановка всички гости имаха възможността да си поговорят, преди да започне същинската му част. Освен многото подаръци Жоро получи и много пожелания и поздравления за последния сингъл на “032” – "До Мен".

След полунощ всички задружно продължиха празника в известен столичен пиано бар, като съвсем разбираемо при толкова много музиканти песните бяха до сутринта.  Освен момчетата от “032”, партито уважиха и продуцентът им Атанас Янкулов, Мария Илиева, Хилда Казасян, Стратия, Анджело от “Пей с Мен”, Мариела от “Стар Академи”, както и много други приятели на Жоро.

Следващият рожденник от групата е Виктор, който на 25 април също ще стане на 21.

В  момента момчетата подготвят и заснемането на видео клип към песента “До Мен”, която изпълниха на церемонията по връчването на Годишните Награди на БГ радио в зала 1 на НДК. Продължава и клубното им турне, като следващите концерти са на 10 април в клуб “Мармалад” – Пловдив и на 12 април в Social Club – София.

Сподели в: