Животът-пъстро кафене – победителите и изложбата вече факт!

Драги участници в конкурса,

Измина цял един месец, в който напрежението постоянно се покачваше, ден след ден все повече от вас изразяваха неудовлетворението си, изпращайки негативни коментари. Повярвайте ни, ние също не сме щастливи, когато не можем да направим щастливи нашите читатели.

През този един месец обаче с партньорите ни от Photosynthesis се постарахме да оценим максимално справедливо вашите фотографии. Битката бе много оспорвана, тъй като получихме над 100 снимки, всяка от които отразява вашите емоции, спомени, незабравими летни моменти. Някои от тях бяха много фотографски, други – по-скоро засмяни и непринудени, но в крайна сметка за нас бе важно да намерим баланс между идеята, изпълнението и темата на нашия конкурс.

В спора се ражда истината и се надяваме, че ако не сме я достигнали, поне сме се доближили до нея. Наистина бе трудно да подберем снимките, които да илюстират най-пълно лайтмотива на конкурса, а именно пъстротата, усмивките,усещането за неангажираност и забавленията в свободното време.

Ето седемте участници в конкурса, които ще получат награди от Kafene.бг:

Ася Легоманова
Боряна Генчовска
Добрин Томов
Христина Дойчева
Николета Мукарева
Нина Костадинова
Силвия Цветанова

Кой от тях ще грабне голямата награда – дигитален фотоапарат Nikon Coolpix L10 – ще разберете на откриването на изложбата. То ще бъде на 30 октомври (вторник) от 18 ч.  във фоайето на М-тел IMAX, Mall of Sofia.

Каним всички, изпратили ни своите произведения да заповядат заедно със своите роднини и приятели да си припомнят горещото лято, летните коктейли, безбрежното море и величествената планина. За всички ще има изненади!

Сподели в: