Жестовете разкриват много тайни

ИК "Кръгозор" пуска на книжния пазар у нас "Езикът на жестовете. Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото" от Грегъри Хартли и Мариан Каринч.

Как да разгадаваме тайните сигнали на тялото, за да разбираме истинските мисли и намерения на хората
Искате ли:
Да установявате добри взаимоотношения с колеги, партньори, клиенти.
Да разбирате кога ви лъжат.
Да разпознаете истинската любов от пръв поглед.
Да разкривате какви са мислите и намеренията на хората, с които общувате.
Чрез тази книга стъпка по стъпка ще се научите как да разчитате правилно езика на тялото, как да контролирате собствените си емоции и как да разпознавате емоциите у другите хора.

"Взети заедно и поотделно веждите, очите, устата, тенът на кожата, ръцете, краката и пръстите – всички те могат да изразяват емоции. Мислете за тези елементи от езика на тялото като за думите в изреченията: ако знаете всички думи – изречението е разбираемо за вас, но ако знаете само всяка втора или трета дума – ще ви се наложи да гадаете смисъла му…“
"След тази книга никога повече няма да гледате на себе си или на когото и да било другиго по същия начин!".
Грегъри Хартли

Грегъри Хартли е с впечатляващо военно досие. Има дипломи от най-реномираните военни учебни заведения и школи в областта на психологията и масовата манипулация. Участвал е в операцията "Пустинна буря”. Дългогодишен инструктор в армията по воденето на разпити и психологически анализ на ситуациите. Хартли сътрудничи на различни телевизионни канали като консултант и анализатор.

Мариан Каринч има степени по ораторско майсторство и драма и е автор на седем книги. Била е мениджър на професионален театър. Основала е фонда за подпомагане на изкуството и образованието във Вашингтон.

Корична цена – 12 лева.

Сподели в: