Женя Желева е лице на Българския моден канал

12 момичета, облечени в дрехи на “Gaudi”, дефилираха в конкурса на Българския моден канал в студиото на предаването “Огледала” вчера. Победителка е Женя Желева, на 17 години от Добрич. Тя е висока 174 см с мерки 85/61/90 и е момичето на месец декември. Женя учи в гимназия с разширено изучаване на математика и география.

Носителката на титлата “Лице на Българския моден канал” получи авторска статуетка, предстои й да сключи договор с МА “Визаж”, а всички участнички получиха подаръци от Eugene Perma. За първа година освен победителка е предвидено и отличие “Първа подгласничка”. То се присъди на Боряна Златкова, на 17 години от Кюстендил.

Лице на марката “Eugene Perma” е Гретхен Кирчева, на 17 години от Плевен, а на “Gaudi” Христина Христова, на 16 г. от Сливен. Седмото издание на единствения по рода си “Телевизионен календар” в България за 2007 година е посветено на тема “Спорт”. Преди официалния конкурс, дванайсетте красиви момичета, избрани чрез кастинг, заснеха ефектни фотосесии на тенискорт, басейн и зала за спортна гимнастика.

Всяко момиче отговаря на месец от календара. За да се разгърне докрай красотата и обаянието на всяко едно момиче месец, се погрижиха стилистката Радина Радичкова – Роди, коафьорът Ивайло Душкин и Светлана Арсова (грим).

Брилянтно със фотосесиите се справи и фотографът Момчил Христов. Телевизионният календар има за цел да открива млади таланти за модния подиум. Именно чрез него своята кариера са започнали известните български модели Ирена Милянкова и Елеонора Йоцова. За 2006 година победителка е Айсун Аптулова, превъплатила се в “Палечка” за темата на миналогодишния конкурс – “Приказни герои”.

Сподели в: