Жена виси на косата си в цирка

Жена ще виси на косата си в новия спектакъл на Софийския постоянен цирк на сцена „Чудеса за принцесата“, чиято премиера е в петък, 25 януари 2013 г. Тя се нарича Даниела Валоскова и е единствената европейка, която прави този номер. „Косата трябва да е добре разресана, трябва да е здрава, разбира се, сплита се на плитка и се връзва за халка с въже. Жената виси на скалпа си цели 7 минути.

Уникално е“, разкри тайната на номера артистичният директор на цирка Драгомир Драганов на рождения си ден, който отпразнува миналата вечер с приятели и колеги. „Чудеса за принцесата“ ще се играе всяка събота и неделя от 11 ч и от 16 ч, като за първия уикенд билетите са вече разпродадени поради огромния интерес.

Сюжетът на спектакъла се заплита около източна приказка за безчувствена и студена приказнокрасива принцеса, чийто баща обещава, че ще даде ръката й на този, който успее да я разсмее и започват номерата. В ролята ще се превъплати Мадлен Романова – дъщеря на легендарната фамилия Петър и Антоанета Романови, носителка на „Икар“ за цирково изкуство. 10 вида животни ще зарадват децата – камила, лама, камерунско козле, носато мече, паун, кучета, гълъби, змии, понита, както и звездата от предния спектакъл – ученото магаре Пепи. С два номера участва солистът на трупа „Fire Soul“ Виктор – огнено шоу и въздушни ремъци. Акробатика на батут, голям колкото манежа, ще представи трупа Кехайови, която през последната петилетка се изявява основно в Турция. Свилен Кехайов е подготвил и една голяма изненада за публиката в читалище „Цар Борис Трети“, където се помещава цирка. Внукът на един от основателите на българския цирк Петър Първанов – Борко Първанов ще излезе в образа на клоуна.

Двучасовият спектакъл ще се играе до края на март, а от тази седмица децата ще могат да пояздят пони или да се снимат с животните вече и преди самото представление, освен в антракта, разкри още Драго Драганов. Тв водещият бе изненадан за рождения си ден с бутикова торта клоун.

Сподели в: