Желанието на исляма да завладее Запада чрез плодовитостта на мюсюлманките

"Силата на разума" от Ориана Фалачи, преведена от Огнян Дъскарев, излиза на книжния пазар у нас.

Терористичните атаки на 11 септември 2001 г. и лицемерното поведение на световната левица след тях провокираха световноизвестната италианска журналистка да напише в "Силата на разума” това, което стотици милиони мислят, но се страхуват дори да изрекат. В тази книга авторката доразвива основната си теза от 2002 г. (подхваната в "Яростта и гопродостта”) за неразривната връзка между ислямската религия и световния ислямски тероризъм. Тя твърди, че ислямът иска да завладее Запада, но главното му оръжие не са терористите-самоубийци, а утробите на мюсюлманските жени, които с плодовитостта си и имиграцията на Запад ще превземат Западната цивилизация. Масовата ислямска имиграция е троянският кон, който тихо и постепенно превръща Европа в Еврабия.

"Силата на разума” е противоречива книга и сигурно мнозина ще се почувстват засегнати от нея. Дори ще осъдят писателката, както се случи в няколко западни страни през 2004 и 2005 г. Тя получи и безброй смъртни заплахи. Беше принудена да напусне Италия и да потърси убежище в апартамента си в Манхатън. Върна се в родната Флоренция, за да умре там на 15 септември 2006 г.

Тази книга вероятно  няма да бъде посрещната еднозначно. Но да се запитаме: в колко ислямски държави християните имат същата свобода, каквато имат мюсюлманите в Европа и Северна Америка? Нека читателите прочетат книгата и сами си отговорят. Със силата на разума.

Издател – Издателска къща “МаК”.
Корична цена – 12 лева.

Сподели в: