Есенна размяна на книги

Донеси книга – вземи книга на 15 октомври 2016.

Книгата е най-верният приятел на човека. След кучето, котката, бирата и кафето, може би. И макар, че за четенето няма сезони, ако покрай хубавото лятно време сме прекарвали повече време навън в разходки, есента ни приканва да се сгушим уютно вкъщи с ново четиво.

Скъпи приятели на хубавите книги, каним ви на поредната размяна на книги в кафе-клуб "Влайкова" – "Донеси книга – вземи книга". Заповядайте на 15 октомври, събота, от 16:30 ч.

Целта на инициативата е да даде шанс на прочетените книги от домашните библиотеки да намерят нови читатели.

В размяната участват нови заглавия и автори, стойностни книги, а не просто такива, от които искате да се оттървете. Можете да донесете и детско-юношеска литература.

Участието е безплатно. Не се позволява продажба, а единствено размяна. Всички невзети книги ще бъдат запазени за следващата размяна.

Може да пишете коментари или да споделите кои заглавия ще донесете в събота, 15 октомври, на Фейсбук страницата на събитието ТУК.

Организатор на събитието е кафе-клуб "Влайкова", а Kafene.bg е медиен партньор.

"Донеси книга – вземи книга" тази есен навършва една година. Отзвук от първата ни размяна, на 14 ноември 2015: Разни мисли за книгите и четенето

Още по темата:
Води ли четенето до писане?
Ако не харесаш една книга отначало

Как избираме книги?

Сподели в: