Епизод се събират за концерт

Бивши членове на легендарната рок група „Епизод” се събират, за да зарадват своите фенове с неповторим концерт на 29 май в клуб „R.B.F.” в София. Начело на бандата ще застане първия вокалист на „Епизод „ – Димитър Аргиров, който носи вече артистичния псевдоним – Dimmi Argus. Рокмузикантът, който от 20 години живее в Италия, наскоро издаде сингъл с рок парчета, озаглавен “Black And White”, който вече е на българския пазар. Освен песните от диска на Dimmi Argus, феновете ще чуят и инструментални композиции от самостоятелния албум на дългогодишния китарист на „Епизод” Драгомир Драганов. Музикантите ще забият и някои от  незабравимите парчета на групата от периода, в който те правеха средновековно шоу на сцената, а песните им бяха  по мрачните текстове на френския класик Франсоа Вийон.

Идеята за предстоящия концерт идва спонтанно миналата година когато на същата дата – 29 май на концерта на Dimmi Argus и италианската му група „Logart” в рок бар „Fans” на сцената се озовават и някои от бившите членове на бандата – Драго, Миро и Стоян. След като публиката изпада във възторг и ги аплодира горещо, момчетата решават да зарадват отново своите фенове.

Dimmi Argus ще пее заедно с група „Alter Ego” – бандата на китариста Драго Драганов, която е съставена от членове на друга култова метъл банда „Velvet Project”, свирила наскоро в София с Тимо Толки, китариста на „Stratovarius”. Концертът на Dimmi Argus в клуб R.B.F ще подгрее младата софийска метъл група „Dinamica”.

Концертът се организира от музикална компания Double D Music.

Сподели в: