Енрике Иглесиас издаде албум с най-големите си испаноезични хитове

Когато Енрике за пръв път излезе на сцената в средата на 90-те години на миналия век, някои хора очакваха, че той няма да успее да се измъкне от сянката на известния си баща. Но песните му – сладострастна смес от тропически поп и евроденс, му помогнаха да изгради своя собствена идентичност и да се превърне в любимец на милиони фенове по цял свят.

Днес – 13 години по-късно, мегазвездата издава албум с най-големите си хитове, изпети на испански език. Пилотният сингъл “Donde Están Corazon” стана рекордният му 18-ти, оглавил класацията Hot Latin Songs на списание Билборд. Парчето е носталгично и мелодично. В него се говори за миналото, изгубената любов и спомените.

95/08 е първият испански бест оф албум в кариерата на Енрике и включва песни, оглавявали класациите от последните 13 години – като “Enamorado Por Primera Vez”, “Experiencia Religiosa,” “Bailamos,” “Heroe or Dímelo (The Ping Pong Song)”, както и две песни, написани специално за тази колекция – сингълът “Donde Están Corazón” и “Lloro Por Ti”.

Веднага след излизането си албумът оглави класациите в САЩ, Пуерто Рико и Мексико. Освен това дебютира и директно на #1 в iTunes. Така 95/08 се превърна в петия #1 испаноезичен албум на звездата.

Траклист:
1.Experiencaia Religiosa
2.Si Tu Te Vas
3.Por Amarte
4.Enamorado Por Primera Vez
5.Solo En Ti
6.Nunca Te Olvidare
7.Bailamos
8.Ritmo Total
9.Heroe
10.Mentiroso
11.Quizas
12.Dimelo
13.Donde Estan Corazon?
14.Lloro Por Ti

95/08 е на българския музикален пазар от Вирджиния Рекърдс / Юнивърсъл Мюзик Груп

Сподели в: