Енио Мориконе със специално обръщение към почитателите си в България

"Поздрави на всички приятели в България!Щастлив съм да бъда в София отново!"

С тези думи Маестро Енио Мориконе поздравяви верните си почитатели в България в специално видео обръщение!

Големият композитор споделя, че е въодушевен от срещата си с българските музиканти и изразява своето убеждение, че на 10 декември ще се получи чудесен спектакъл.  

Енио Мориконе пристига в България за първия си концерт, часове след поредното признание за гениалното си творчество. Отличен е за музиката към „Най-добрата оферта” на Джузепе Торнаторе в Берлин от журито на Европейската киноакадемия.

Неуморимият Маестро продължава да обогатява палитрата на световната музика с неподражаемите си творби, на които ще имаме честта и удоволствието да се насладим след по-малко от месец в софийската зала "Арена Армеец"! Подготовката за грандиозното представление расте и скоро ще бъдат споделени интересни детайли от нея.

Обръщението на гениалния композитор може да видите на линковете по-долу:

Линк във VBOX7.COM:

http://vbox7.com/play:50e2496b29

Линк в YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=SKkwwY-du_E

Билети за концерта може да намерите на: https://www.tixgate.com/bg/event/ennio-morricone-concert/222/http://ticketsbg.com/event.php?id=1045, на касите на Easy Pay в цялата страна и каса
„Кантус Фирмус” в зала „България”.

Концертът на Енио Мориконе е със специалното участие на Хора и Оркестъра на Класик ФМ Радио и музиканта Теодосий Спасов ще се състои на 10 Декември, 2013 г., в град София, зала “Арена Армеец” от 20 ч., благодарение на Ивент Зона и Радио 1!

Сподели в: