Емил Конрад ще раздава автографи във Варна на 21 февруари

На 21 февруари новият тийн идол пристига във Варна, срещата му с феновете ще бъде в Grand Mall . Началото е в 16 ч. в Orange center.

В истинска обиколка на славата се превръща турът на Емил Конрад из големите градове на България, където влогърът рекордьор представя премиерно своята книга. „Нещата, на които не ни учат в училище”, издадена от „Егмонт България”, е естественото продължение на свръх популярните клипчета на Емил, гледани над 10 000 000 пъти в Youtube.

Преди 2 години Емил Конрад, който владее испански, английски, португалски и италиански, започва да си води седмичен дневник, а днес има вече 110 споделени видео клипа и над 200 000 фена във Фейсбук. „Нещата“ в книгата са се случвали лично на него и на приятелите му, а свежият и искрен начин на споделянето им спечели на 25-годишния автор обожанието на българските ученици.
В книгата са събрани 12 смешно-сериозни истории, подкрепени с  нецензурираните лични размишления на влогъра. Темите ще бъдат любопитни не само за тийнейджърите, а и за техните родители. Самият Емил препоръчва книгата за възраст 16+, докато клиповете му могат да се гледат без проблем и от по-малките.
Тринадесетата глава е наречена „Ти“ и в нея всеки може да стане съавтор – да допише книгата със своя история, да изпрати своя текст на Емил, а той ще избере най-доброто продължение.
Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

Сподели в: