Емилия Тодорова спечели титлата Мис Лом 2008

В петък вечерта в град Лом местен клуб събра над 700 души, дошли специално за избирането на Мис Лом 2008. В три дефилета 12 претендентки се бориха за титлата. Освен оригинална хореография, тази година организаторите от агенция “Визаж“ включиха и акробатичен спектакъл. В него участваха  30 момичета и момчетата от отбора по спортна и естетическа гимнастика “Олимп” в дунавския град.

Събитието е част от регионалните конкурси на Модна агенция “Визаж” и нейните представители, на които се избират участничките за “Мис България”. Първите три красавици се класират за участие на националния конкурс.

Победителката Емилия Тодорова е ученичка в Гимназия по облекло и хранене – гр. Видин, където учи моден дизайн. Висока е 173 см., с мерки:  89-62-88.

Нейни подгласнички станаха Глория Викторова на 16 г. и Естир Данчева на 15 г.

Наградата на публиката грабна 15-годишната Евгения Тонева, която през 2007 година спечели конкурса за деца модели “Визаж мини моделс”.

За пета поредна година бе връчена и наградата “Мис Лом – Чар” от кмета на града г-жа Пенка Пенкова, под чийто патронаж се провежда и конкурсът. Наградата се присъди на 15-годишната чаровница Мирослава Цветомирова.

Другата специална награда  “Лице на Визаж-Лом” за 2008 година отиде при 16-годишната Сияна Крумова.

Сподели в: