Елиън Индъстри ще подгряват Мinistry в София

На 12 юли 2008 г., 10 месеца след смъртта на барабаниста Михаил Яланджиев – Църо, култовата българска индъстриъл метъл банда Елиън Индъстри ще излезе отново на сцена, при това заедно с титаните на стила – Ministry.
По време на първата си концертна изява от близо година насам Елиън Индъстри ще взривят публиката в зала "Христо Ботев" в София със седем от парчетата си, изсвирени в състав Здравко "ZZ" Минев (китара и програминг), Димитър "Фънки" Ковачев (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг, познат и като вокалист на Just). Мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици – Даниел Горанов от Death Squad.

По време на концерта Църо ще бъде почетен по специален начин от Елиън Индъстри и организаторите на събитието, Тангра Мега Рок и София Мюзик Ентърпрайсис. Подробностите ще бъдат огласени скоро…

Прощалното европейско турне на Ministry, което ще премине и през София на 12 юли 2008 г., стартира в началото на седмицата в Лондон, а съставът, в който американските индъстриъл метъл легенди ще се развихрят на сцената в Студентски град, включва Томи Виктър от Prong (китара), Син Куърин от Revolting Cocks (китара), Тони Кампос от Static-X (бас), Арън Роси от Prong (ударни), Джон Бекдел от Prong (клавир) и, разбира се,  Ал Юргенсен (вокали)!

Билетите за първия и последен в историята концерт на Ministry в България, който ще се проведе в рамките на фестивала Arena Muzika 2008, са 25 лева. Продават се в билетния център на НДК, мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас, бюрата на Вестникарска група България в цялата страна и  др.

Сподели в: