Елица Тодорова флиртува с африканци

Очарователната барабанистка и певица Елица Тодорова стихийно флиртува с африкански музиканти.

В заключителната вечер на варненски джаз фестивал дяволитата Елица и титанът Стоян Янкулов представиха най-новия си афро български проект . В екзотичният проект Елица и Стоян бяха поканили диви африкански изпълнители от Буркина Фасо, както и корифеят в джазовата музика Анатолий Вапиров.

На сцената Елица Тодорова се появи в сексапилен тюркоазено син тоалет на дизайнерката Невена Николова. Дивите африканци изумиха варненската публика както с автентичните си инструменти с причудливи имена: балафон, джембе, нгони, толкинг дръм, така и с музикалните си диалози, които наподобяваха атмосфера от джунглата.

По време на концерта стихийната варненка Елица пееше, танцуваше и атакуваше с елегантни флиртове както Стунджи, така и африканските си колеги, които в края на концерта я дариха със страстни целувки.

Мамаду Диабате, който е гурото на перкусионистите в Буркина Фасо развълнувано сподели впечатленията си за Елица: “Тази жена не е българка, тя не е и европейка, тя е Африканка, тя е истинска амазонка!”

Близо час и половина водопад от импровизации, родоски и африкански ритми, радваха публиката, която на финала екзалтирано запя хитът на 2007“Вода” заедно със музикантите. Елица и Стоян споделиха, че съвсем скоро ще отлетят за концерти в Буркина Фасо с новите си африкански приятели.

Сподели в: