Елица Тодорова и Стоян Янкулов представиха песента си "Космос"

Елица Тодорова и Стоян Янкулов представиха вчера песента "Космос". Музиката и текстът са дело на двамата изпълнители. Песента съдържа характерните за тях етно джаз елементи, барабани и специфични срички измислени от дуета.

Специален гост е Мирослав Иванов – китара. Режисьор е Васил Стефанов, а продуцент – Drumboy records.

За снимките Елица е поръчала от Хонг Конг два меча с червен и син цвят, прототипи на лазерните мечове, които са познати от световната сага "Междузвездни войни". Те са от специална лимитирана серия, която вече е изчерпана и е създадена специално за почитателите на фантастичната тематика. В "Космос" дуетът свири не с палки от дърво, а със самите лазерни мечове върху барабаните.

Екипът на ежисьора Васил Стефанов изработи специално за снимките декор, който наподобява космически кораб. Както и табло, и игра с пулове, които се задвижват от вътрешната сила на музикантите. Докато пее, Елица е завързана и се върти на специален екстремен уред спейс тренажор.

На вчерашната премиера с нестандартно и оригинално представяне на Терминал 2 на летище "София" всеки гост получи по един специален подарък – DVD с клипа "Космос".

Сподели в: