Елица Тодорова и Стоян Янкулов отново с награда за Вода““

След изключително успешния старт на Mad TV в България, за първи път музикалната телевизия връчва и на награда за “Най-добър БГ видеоклип” на Годишните си награди в Атина.

Елица и Стоян лично получиха наградата си на грандиозно шоу, което се състоя на 25-ти юни в гръцката столица. Двамата излязоха на сцената пред 7000 души екзалтирана публика, придружени от режисьора на видеото Валери Милев. След като получи наградата, дуото я връчи на истинския „виновник“ за клипа, известния талантлив режисьор Милев. Многохилядната аудитория аплодира бурно Елица, която изпълни фрагмент от „Вода”. Българите бяха буквално нападнати за интервюта от десетките журналисти, които стояха зад кулисите. Специално за церемонията за Елица бе ушита дизайнерска рокля от Кристина и Константин, но за съжаление, чаровната певица не можа да я облече, поради рекордните температури, регистрирани в Атина.

Победителят в категорията се определя чрез SMS-гласуване от българските зрители на Mad TV. “Вода” на Елица и Стунджи пребори сериозната конкуренция от “Feeling blue” на Hypnotic Rage, “Make me stronger” на Сантра и Кристо, “BG TV” на Руши и Део и “Make me high” на Star Tattooed & Ava, които бяха селектирани на база ротация в ефира на Mad TV България.

Тази година шоуто се наблюдава от няколко милионна аудитория, включваща зрителите на гръцката национална телевизия Alpha, Mad Greece и Mad Bulgaria. Специални гости на Наградите бяха международно признатите групи Sunrise Avenue и  Reamon.

Шоуто ще бъде излъчено в ефира на Mad България на 10 юли.

Сподели в: