Елица и Стоян с президента в Париж

Елица Тодорова и Стоян Янкулов отново бяха поканени да представят България на среща от най-високо равнище. След блестящото им представяне пред кралското семейство в Швеция, Президентът Първанов отново покани блестящото дуо, да го съпровожда в Париж, като свири непосредствено преди речта му в 34-та Генерална конференция на ЮНЕСКО във Франция.

Веднага след Швеция, дръм двойката отлетя за концерти в Япония, а от там директно за срещата с Президента на конференцията на ЮНЕСКО в Париж.

В Париж Елица и Стоян присъстваха и на откриването на барелеф на Васил Левски, представен от Президента Първанов.

Очарователната брюнетка Елица представи новият видеоклип „Земя” в Токио и Париж както и манга комикса „Стихия”, в който тя е главната супер героиня Ли. Специално за Токио, Елица облече автентична фолклорна носия с красиви пафти и шевици от шопската фолклорна област.

Японците определиха новото фентази видео „Земя”, като революционно, а комикса „Стихия” бе посрещнат с голяма страст и респект. Елица съвсем умишлено реализира идеята си за създаването на „Стихия” за турнето в Япония, тъй като именно тя е родината на манга комиксите.

Пред ЮНЕСКО и в българското посолство в Париж, Елица Тодорова сподели, че новият видеоклип „Земя” и комикса „Стихия” са обвързани с еко-кауза за опазване на планетата Земя и запазването на природата и гората.

След завръщането си от Франция, Елица и Стоян ще представят новото видео „Земя” и комикса „Стихия” на художника Сатанасов ексклузивно на 24 октомври по MAD TV в Гърция и България. Режисьор на клипа е Валери Милев, който сподели че във видеото ще видим смели еротични кадри с изкусителната Елица.

За повече информация:

www.elitsatodorova.com
www.stoyankoulov.com

Сподели в: