Елица и Стоян с награда Кристална лира 2007

Елица Тодорова и Стоян Янкулов получиха престижната статуетка Кристална лира 2007 в категория поп и рок музика за блестящото им представяне в Евровизия 2007 и за многоброините концерти и турнета в чужбина през годината.

В деня на будителите, съюза на музикалните и танцови дейци и министерство на културата в България връчиха Годишните музикални награди Кристална лира 2007.
Наградите бяха в категории: Класическа музика, Оперно изкуство, Диригенти, Балет, Народна музика, Джаз, Поп и Рок музика.

Най сериозните номинации бяха в категорията поп и рок музика и наградата заслужено отиде при блестящите ни музиканти Елица Тодорова и Стоян Янкулов. Това е поредното високо отличие което Елица и Стоян получават през тази година.
Преди седмица Елица и Стоян се завърнаха от турне в Япония където представиха най-новата си песен „Земя” и комикс книжка с манга рисунки на художника Даниел Атанасов, озаглавен „Стихия’. Песента „Земя”и комикса „Стихия” са част от еко каузата която барабанистите стартираха свързана с опазването на планетата Земя.

Сподели в: