Електронен фестивал започва от 5 юни в София

Столичният клуб Ескейп се присъединява към третото издание на електронния фестивал SeeMe с тридневна програма на 5, 6, и 7 юни 2008 г.

Ди джеите от  GLAM (Generation Love And Music) от страната на лалетата идват у нас, за да открият с грандиозно парти на 5 юни първия ден на SeeMe 3. След като се представиха блестящо на миналогодишното издание на източно европейския фест в София, Gregor Salto, MC Andy Sherman, Ryan Marciano  и Sunnery James този път пристигат по специална покана на българския клуб  и легендарния му съименник клуб Escape в Aмстердам, за да вземат участие в една от най-мащабните продукции в региона ни.

Парти кулминацията ще бъде на 6 юни, когато в София ще кацне (след 2 годишно отсъствие) друга легенда от световната денс сцена. С гипс или без гипс италианският крал на техното Marco Carola е потвърдил участието си на M_nus 002. Клуб Ескейп е първият в България, посветил специална вечер на култовия лейбъл, собственост на Richie Hawtin. 

Фестивалният уикенд ще завърши с лейбъл парти на българската гордост от Пловдив – Ellectrica. Пет ди джеи, саксофонист, красива вокалистка… много хаус и  качествена електроника…
Главните движещи сили на пловдивскотo електронно движение Pacho B и Pepo са се доверили  на хърватите Seraphim Codex и Tores за последното издание на лейбъла и ще го направят отново, канейки ги за хедлайнери на вечерта.

Вече могат да бъдат закупени промоционални билети на специална цена от 30 лв, които ще важат  и за трите вечери (5, 6, 7 юни). Те могат да бъдат намерени само в мрежите на Ticketstream и Eventim.

Сподели в: