Екстремен Sozopol Fest – July Morning

На над 10 вида екстремни и алтернативни спортове през деня и огнено шоу вечерта ще могат да се насладят посетителите на Sozopol Fest – July Morning 2011.

На фона на плажната музика и доброто настроение на 1 юли Extreme Lifestyle и Board Academy ще  проведат уроци и демонстрации по уиндсърф, кайтсърф, каяк, уейкборд, водни ски,  skimboard, SUP (Stand up paddle surfing – сърф с гребло) и indoboard (вид борд, който тренира баланса за сърф на сухо).

Посетителите ще могат да се забавляват и на безплатен батут и няколко позиции със slackline (опъната лента между две точки, на която се балансира) и vit line (тролей – опънато въже между точки с различна височина, по което хората се спускат към водата).

Денонощно спасителни екипи и медици на брега и в лодки във водата ще следят за безопасността на присъстващите, а по светло къпането в зоната на фестивала ще е позволено!

Освен пиратския кораб-бар във VIP-зоната на Sozopol Fest – July Morning, ще има още 4 бара за храна и напитки, специалния бар на Ballantines Leave an Impression, както и статични барове, на които над 200 човека ще могат да оставят питиетата си, докато танцуват и се наслаждават на музиката.

Организаторите съобщават, че къмпинг зоната на фестивала с капацитет около 150 палатки, ще е оградена с рогозка за максимален комфорт на къмпингуващите. За тях ще бъде осигурена постоянно течаща вода, а цялата фестивална зона е оборудвана с над 40 тоалетни.

Вече започна и изграждането на сцената на Sozopol Fest – July Morning, която, за разлика от обичайните конструкции от този вид, е стоманена (тежи над 4 тона) и специално изработена и подсигурена срещу екстремни обстоятелства. Заедно с озвучаването и цялата техника, тя тежи над 15 тона.

Добрата новина за всички фенове е, че засега прогнозите за времето в дните на фестивала не включват лоши климатични условия – очакват се слънце и променлива облачност, с температури над 20 градуса.

През вечерите пък на място ще има транспорт – маршрутни и обикновени таксита, които ще извозват до Созопол желаещите да се приберат след основните хедлайнери.

Двудневното забавление започва точно в 18:00 часа на 30 юни със сет на DJ Ihou и ще продължи до сутринта на 2 юли.
Първият хедлайнер на фестивала е пленителната Миленита, която ще се качи на сцената в 20:30. Тя ще наелектризира публиката за появата на Incognito, които ще се появят точно в 23:00 часа. Преди тях обаче ще се изяви един от най-големите им фенове – турският гост на Sozopol Fest, майсторът на преродения седемдесетарски соул и джаз Onur Engin. Вълната на радост след изпълненията на Incognito ще бъде поета и претворена от великолепния Jurgen от Jazzanova.
Точно по време на изгрева на 1 юли за най-издръжливите ще свирят неподправените и неуморни купонджии от Dirty Purchase. След това през целия първи ден на месец юли българските диджеи ще радват посетителите на фестивала с лека лятна музика, подходяща за слънчев плаж и отпускащи морски коктейли.
В 18:00 часа спокойствието на фестивалните гости ще бъде подобаващо смутено от невъзможните любимци на нацията – Ъпсурт с Лора Караджова и балет Нова.
След това неустоимата Белослава и Nick Weston ще се качат последователно на сценатa между 20:30 и 23:00, за да подготвят присъстващите за появата на чаровните и непокорни испанци от The Sweet Vandals, които обещават да вдигнат публиката на крака и да я нажежат до степен, подходяща за следващия хедлайнер – генераторите на удоволствие Kraak & Smaak, които ще се появят в 00:30.
След тях щафетата поемат DJ Marten, Tri O Five и Ramsey Hercules.

Билети за Sozopol Fest – July Morning могат да бъдат закупени на място и от:

Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sozopol-fest-kmping-gradina-96515/event.html

Ticketstream – http://www.ticketstream.cz/bgts/

Bgbileti : http://bgbileti.com/main.php?module=events&object=institution&action=view&inst_id=57

Facebook страница: http://www.facebook.com/Sozopol.Fest

Сайт: http://sozopolfest.bg/

Сподели в: