Експлозивният трилър Запалване““

На 4 февруари 2008 г. е премиерата на DVD на филма "Запалване", с участието на Джо Ландо, Гейбриъл Картерис, Майкъл Грос.
Загадъчни експлозии разтърсват малко градче. Дали това са инциденти, работа на подпалвачи или смъртоносни природни сили? Джо Ландо („Доктор Куин- Лечителката”) е в ролята на градския инженер Скот Даниелс, който от Хюстън се завръща в родния си град, заедно със съпругата и сина си. Даниел е шокиран, когато открива, че в дренажната система на града е проникнал метан. Дали изобщо някой ще му повярва? Яростен конфликт с шефа на пожарната и зловеща конспирация поставят града и семейството на Даниел в огромна опасност.

Филмът и музиката към него са лицензирани само за домашно гледане, без търговска цел. Строго се забраняват публичните прожекции на филма,  както и презаписът, редактирането и излъчването му по ефирни и кабелни ТВ мрежи. Това DVD се продава/дава под наем при условие, че няма да бъде препродавано, заемано или разпространявано без одобрението на Видео Дистрибюшън ЕООД. Графичният дизайн на диска и обложката към него са продукт на Видео Дистрибюшън ЕООД. Всяко нарушаване на целостта им или заличaване на графичните знаци върху тях се счита за нарушаване на Закона за авторското право. Всички нарушители носят отговорност по ЗАПСП и ще бъдат подложени на наказания за извършеното престъпление, съгласно НК в Република България. Филмът е регистриран в МК № 52736-6/05.11.2007.
Разпространител за България: Видео Дистрибюшън ЕООД.

Сподели в: