Еко бекстейдж, силно кафе и български вестници за Bon Jovi

Много зеленина и еко мебели ще преобразят зоната зад сцената и гирмьорната на Джон Бон Джоуви в един еко оазис.

Докато сцената за концерта на Бон Джоуви ще е висш пилотаж на техниката и дизайна, който ще изненада както софийската публика, така и феновете във всички останали държави от европейското турне, в бекстейдж зоната ще цари истински фън шуй рай. Гримьорните на членовете на легендарната група ще разполагат с еко мебели и ще бъдат украсени с достатъчно зелени растения и дръвчета, които да осигурят на артистите максимално приятна обстановка преди изпълненията. „Супер силно кафе” е другото нещо, което по предварителни изисквания трябва да присъства в големи количества зад сцената, за да зарежда музикантите и екипа. Поне няколко ежедневника на български език ще искат да разгледат музикантите по време на престоя си в София.

Бандата ще подържа форма с много зеленчуци, плодове и пълноценни ястия, приготвени специално на място. За доброто състояние на гласовите им струни пък ще се погрижи специалният чай за гърло „Throat Coat Tea”, приготвен по стара билкова рецепта. Единствените малки изкушения, които ще си позволят Bon Jovi и компания са няколко чаши добро бяло вино “Santa Margherita Pino Grigio” и домашно приготвени сладки.

Минути преди бандата да излезе пред българска публика на кратка церемония зад сцената представител на звукозаписната им компания Юнивърсъл Мюзик България ще им връчи платинен диск – награда за новият им албум What About Now, който за по-малко от два месеца стана платинен по продажби.

Повече информация за Bon Jovi: www.BonJovi.com.

За БЕК

За последните 10 години компанията се налага като един от най-големите и успешни промоутъри в България и региона. БЕК организира едни от най-мащабните концерти и фестивали като Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София), AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses 2012) и още много.

Повече за компанията: www.becbg.com

14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил Левски
Билети
в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.
Онлайн билети: на
www.eventim.bg
Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com

Сподели в: