Еклектика от стилове в есенно- зимната колекция на Bobo Zander

Най-голямото яхтено пристанище в България – “Марина Диневи” в Свети Влас събра над 400 гости събота вечерта. Поводът беше третото поред издание на “Фешън уикенд”, където най- добрите манекенки дефилираха с колекции на известни наши и чужди дизайнери. Италианският шик в лицето на облеклата с марка Bobo Zander също акостира на модното шоу, като представи новата си есенно–зимна колекция.

Именити манекенки дефилираха с облекла на Bobo Zander Sport и Bobo Zander Jeans, които за пореден път показаха изящество и класа на фона на невероятния морски залез и приютените в пристанището яхти. Колекцията е смес от сдържаност и спортен характер, симбиоза и контраст на елементи, комбинация на непринудени и строги детайли с женствени орнаменти и кройки. Детайлите са закачка към забързаното ни ежедневие. Избор на вдъхновение в есенно–зимната колекция е вълнуващото пътешествие през епохите и претворяването на типични елементи в изискана, женствена и чувствена визия.

За перфектни комбинации BOBO ZANDER Sport предлага изискани отделни части от дамския гардероб като прави панталони, поли с дължина около и над коляното, класически сака от кадифе с имитация на ръчен бод и весел хастар, ризи в бяло и екрю. В колекцията триумфа на италианската мода е преплетена с френското изящество и фантазия. Една част от дрехите са пищни, богати на инкрустации, многопластови, с акцент върху ръчна работа и аксесоари – една хедонистична ода на кралското могъщество.

Сподели в: