Екатерина Дунева се готви при Нешка Робева за участието си в Мисис Свят `2008

Екатерина Дунева –  българската финалистка в престижния световен конкурс Мисис Свят` 2008, бе забелязана да посещава столичния спортен комплекс Герена в компанията на Нешка Робева. Русокосата красавица тренира под вещото ръководство на Нешка  по 6 часа на ден и се подготвя усилено за предстоящия конкурс, който ще се проведе от 21 до 27 юли 2008 г. в Лас Вегас.

Катя Дунева, която е състезател по конен спорт и автомобилизъм, и съпруга на многократния рали-шампион Румен Дунев, в Деня на таланта  ще се представи с танц по народната песен от македонския край – “Гугутка гука в усои”. Той е част от конкурса, в който претендентките ще трябва да покажат своите песенни, танцови и други умения.

“Първоначално се бяхме спрели на друга музика, но Нешка Робева прецени,  че тази песен е по-нежна и подхожда повече на моята личност. Тя е изключително силна и въздействаща и аз съм много доволна, че ще представя България точно с тази песен”, сподели г-жа Дунева.

Катя ще излезе в традиционна българска носия и ще покаже македонско хоро (ширто) с кърпа, а изненадата за зрителите ще е моментът, в който ще свали фустата и ще покаже перфектното си тяло в трико. Част от изпълнението и реквизита към него са и традиционните за художествената гимнастика ленти.

Сподели в: